Als het gaat om werken in de ICT-detacheringsbranche, is Qualified4u een bedrijf dat zeker de moeite waard is om te overwegen. Er zijn verschillende redenen waarom Qualified4u een geweldige werkgever is in deze branche, waaronder de volgende:

Focus op persoonlijke ontwikkeling
Bij Qualified4u staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Ze begrijpen dat hun werknemers hun grootste troef zijn en dat het investeren in hun ontwikkeling niet alleen goed is voor de werknemers, maar ook voor het bedrijf als geheel. Daarom biedt Qualified4u uitgebreide trainingsprogramma’s en certificeringen om ervoor te zorgen dat werknemers hun vaardigheden en kennis kunnen uitbreiden en zich kunnen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Flexibiliteit
Qualified4u biedt werknemers de flexibiliteit om hun eigen werkschema’s te bepalen in samenspraak met de opdrachtgever. Dit betekent dat werknemers kunnen werken wanneer het voor hen het beste uitkomt, wat vooral handig kan zijn voor degenen die hun werk willen combineren met andere verantwoordelijkheden, zoals gezinsverplichtingen of hobby’s.

Grote verscheidenheid aan opdrachtgevers
Als ICT detacheringsbedrijf heeft Qualified4u toegang tot een breed scala aan projecten bij verschillende opdrachtgevers. Dit betekent dat werknemers kunnen werken aan diverse projecten in verschillende sectoren en kunnen profiteren van een breed scala aan uitdagingen en kansen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Sterke bedrijfscultuur
Qualified4u heeft een sterke bedrijfscultuur waarin samenwerking, open communicatie en respect voor elkaar centraal staan. Het bedrijf gelooft dat een positieve werkomgeving essentieel is om werknemers te motiveren en te inspireren, en om de beste resultaten te behalen.

Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Qualified4u biedt uitstekende salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een opleidingsbudget. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat werknemers worden beloond voor hun harde werk en zich gewaardeerd voelen. Wij werken samen met de kandidaat naar zijn of haar ideale opdracht.

Daarbij komen wij meerdere malen per jaar samen doormiddel van een grote bedrijfsborrel/feest.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende baan in de ICT-detacheringsbranche, is Qualified4u zeker een bedrijf om te overwegen. Met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en een breed scala aan projecten en een sterke bedrijfscultuur, biedt Qualified4u een geweldige werkomgeving voor iedereen die op zoek is naar een loopbaan in de ICT-detacheringsbranche.

Frederik Ontwikkelaar (48 jaar)

Ik had nooit gedacht dat ik als Senior Ontwikkelaar bij de overheid zou kunnen werken, totdat ik Qualified4u ontdekte. Dit bedrijf heeft mijn carrière werkelijk getransformeerd en heeft mij de mogelijkheid geboden om aan uitdagende projecten te werken die bijdragen aan het verbeteren van de samenleving.

Als ontwikkelaar wilde ik altijd werken aan projecten die ertoe doen en een impact hebben op de samenleving. Qualified4u gaf me deze mogelijkheid door me te plaatsen bij een overheidsinstantie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van applicaties die essentieel zijn voor het functioneren van het land. Ik kan nu eindelijk werken aan projecten die mij inspireren en uitdagen om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Wat ik het meest waardeer aan werken voor Qualified4u is de ondersteuning die zij bieden bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Het bedrijf biedt regelmatig trainingen en certificeringen aan, waardoor ik mijn vaardigheden kan uitbreiden en mezelf kan ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dit helpt me niet alleen om beter te worden in mijn werk, maar ook om me beter voor te bereiden op de toekomst.

Bovendien heeft het werken voor Qualified4u me de flexibiliteit geboden om mijn werk en privéleven in balans te houden. Ik kan mijn eigen werkschema bepalen en werken wanneer het voor mij het beste uitkomt. Dit geeft me de vrijheid om mijn werk te combineren met andere verantwoordelijkheden en hobby’s, wat me op mijn beurt helpt om mijn werk beter te doen.

Kortom, ik ben ontzettend blij dat ik voor Qualified4u werk als Senior Ontwikkelaar voor de overheid. Het bedrijf heeft me de kans gegeven om mijn droom waar te maken en te werken aan projecten die er echt toe doen. Hun focus op persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en ondersteunende bedrijfscultuur hebben mijn carrière echt getransformeerd en ik zou het bedrijf aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitdagende en stimulerende baan in de ICT-detacheringsbranche.

5/5
Ricardo Servicemanager (47jaar)

Als servicemanager heb ik lange tijd geen werk kunnen vinden en dat was een behoorlijke uitdaging voor mij. Gelukkig heb ik dankzij Qualified4u weer een baan kunnen vinden in de ICT-branche en ik ben enorm dankbaar voor hun hulp.

Wat me het meest aansprak aan Qualified4u is hun persoonlijke aanpak. Ze namen de tijd om naar mijn wensen en eisen te luisteren en stelden me voor aan verschillende opdrachtgevers die aansloten bij mijn profiel. Het was duidelijk dat ze zich echt inzetten om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Ik ben blij dat ik met Qualified4u in zee ben gegaan en zou hen zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een baan in de ICT-detacheringsbranche. Hun persoonlijke aanpak, netwerk en ondersteuning hebben mij geholpen om weer aan de slag te gaan en mijn carrière verder te ontwikkelen.

5/5
Hans Projectleider (63 jaar)

Als projectleider heb ik de afgelopen tijd een prachtig IV project mogen realiseren, waarbij ik de kans heb gekregen om mijn expertise in te zetten en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. En ik kan met trots zeggen dat ik dit mede te danken heb aan mijn samenwerking met Qualified4u als zzp’er.

Wat mij bijzonder aanspreekt aan Qualified4u is hun focus op kwaliteit en persoonlijke aanpak. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van het project, voelde ik me echt gesteund en betrokken bij het hele proces. Het team van Qualified4u was altijd beschikbaar voor vragen en advies en zorgde ervoor dat alles soepel verliep.

Als zzp’er is het belangrijk om een betrouwbare partner te hebben, en dat is precies wat ik vond bij Qualified4u. Ze hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en weten precies welke projecten het beste aansluiten bij mijn kwaliteiten en ervaring. Hierdoor kon ik me volledig richten op mijn werkzaamheden, zonder me zorgen te maken over het vinden van nieuwe opdrachten.

Wat ik ook waardeer aan Qualified4u is hun aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ze moedigden me aan om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden door middel van verschillende trainingen en certificeringen, wat mijn waarde als professional verder heeft vergroot. Hierdoor voel ik me gesteund in mijn carrièreontwikkeling en kan ik blijven groeien als professional.

Kortom, ik ben erg blij met mijn samenwerking met Qualified4u als zzp’er en zou ze zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in de ICT-detacheringsbranche. Hun persoonlijke aanpak, focus op kwaliteit en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling hebben mij geholpen om mijn expertise in te zetten en mijn carrière verder te ontwikkelen.

5/5
Patty Systeembeheerder (52 jaar) 

Als Systeembeheerder werk ik nu al twee jaar bij mijn huidige opdrachtgever, dankzij de professionele en betrouwbare diensten van Qualified4u. Ik kan met trots zeggen dat ik dankzij dit bedrijf mijn carrière naar een hoger niveau heb kunnen tillen en de kans heb gekregen om te werken aan interessante en uitdagende projecten.

Wat ik het meest waardeer aan Qualified4u is hun persoonlijke aanpak en hun betrokkenheid bij mijn carrièreontwikkeling. Ze hebben me geholpen om mijn vaardigheden en kennis uit te breiden door middel van verschillende trainingen en certificeringen, waardoor ik in staat ben om te groeien in mijn functie als Systeembeheerder. Ik voel me echt gesteund door het hele team van Qualified4u en ze zijn altijd bereid om te helpen wanneer ik advies nodig heb.

Het feit dat ik al twee jaar bij dezelfde opdrachtgever werk, geeft aan dat Qualified4u echt om hun werknemers geeft. Ze zorgen ervoor dat mijn werkomgeving aansluit bij mijn interesses en vaardigheden en dat ik me daar op mijn gemak voel. Door het contact met Qualified4u en de opdrachtgever voel ik me betrokken bij beide bedrijven en voel ik me als een integraal onderdeel van het team.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat Qualified4u altijd zorgt voor tijdige en accurate betalingen, wat ik persoonlijk als zeer belangrijk beschouw. Dit geeft me gemoedsrust en stelt me in staat om me volledig te richten op mijn werkzaamheden, in plaats van me zorgen te maken over administratieve zaken.

Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn werkervaring bij Qualified4u en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner in de ICT-detacheringsbranche. Hun persoonlijke aanpak, betrokkenheid bij de werknemers en focus op kwaliteit hebben mij geholpen om mijn carrière te ontwikkelen en te groeien als Systeembeheerder.

5/5

Qualified4u ICT Group B.V.
Rotterdamseweg 64
2289 AG Rijswijk

T : 070 204 1005
Info@qualified4u.eu