Giro di KiKa 

www.girodikika.nl/mike-snaaijer-giro-di-kika-2022

Mijn naam is Mike Snaaijer, ik ben 46 jaar en ik fiets dit jaar voor het eerst mee met Giro di KiKa.

Afgelopen jaren heb ik veel klim kilometers gemaakt voor Alpe d’HuZes / KWF. Tijdens die dagen komen er een hoop mooie maar ook emotionele momenten voorbij.
Je fietst voor iemand anders. Je fiets met iemand op je “bagagedrager” omhoog.!

Als je te horen krijgt dat er iemand de diagnose kanker krijgt schrik je je vaak kapot., maar als je te horen krijgt dat het om een kind gaat, breekt je hart. Dan breekt mijn 💔 ..!

Daarom fiets ik dit jaar mee met Giro di Kika om geld op te halen, zodat onderzoek naar deze nare rot ziekte kan worden voortgezet en we hopelijk OOIT kunnen zeggen dat de wereld kinderkanker vrij is🧡

Als jullie mij en daarmee KiKa willen steunen door een mooie donatie (en dat is elke Euro) op mijn actiepagina te doen dan fiets ik die zware kilometers wel omhoog.

Dank jullie wel.

Mike 🚴🏼‍♂️

 

Stichting Opkikker

Vol trots kunnen wij u vertellen dat het Stichting Opkikker een bijzonder jaar is. Dit is namelijk het 25e jaar dat zij zich mogen inzetten voor gezinnen met een langdurig ziek kind, een echt jubileumjaar dus! Ze hebben in de afgelopen 25 jaar een enorme groei doorgemaakt. Waar zij in 1995 begonnen met het organiseren van de allereerste Opkikkerdag, groeide dit naar het organiseren van Opkikkerdagen voor 200 gezinnen in 2005 ,naar verwachting ruim 2000 gezinnen in 2020 en een verdere stijging in 2023! Dit alles om te kunnen voldoen aan de grote vraag die zij krijgen vanuit de ziekenhuizen, om de gezinnen even uit de dagelijkse, vaak harde realiteit te halen en hen de ontspanning te bieden die ze zó hard nodig hebben. Persoonlijke aandacht voor de gezinnen, kostenbeheersing en het werken met vrijwilligers nemen een centrale plaats in tijdens deze dagen.

Stichting Opkikker ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties, acties, sponsoring en giften.

Om die reden sponsort Qualified4U ICT Group de Stichting Opkikker.  Mocht u meer informatie wensen over de Stichting Opkikker of ook donateur willen worden neem dan contact op met Stichting Opkikker te Almere. Telefoon 036-5386660 of kijk op  www.opkikker.nl

Qualified4u ICT Group B.V.
Rotterdamseweg 64
2289 AG Rijswijk

T : 070 204 1005
Info@qualified4u.eu